Tarzan goes web
Tee valintasi..
"Palautetta"

Väitteitä ja vastaväitteitä TarzanApina -kerhosta:

"Eihän siellä ole edes valvontaa..."

Tuskin on muuta toimintaa lapsille, joka olisi enemmän valvottua. Julkisempana kuin julkinen peruskoulu, on kerhossa valvonta aina maksimaalista. Verrattuna vanhemmilta ja muilta "ulkopuolisilta" suljettuihin lasten harrastuksiin, on valvonta TarzanApina -kerhossa aivan omaa luokkaansa. Tästä on osoituksena vahinkojen ja ilkivallan täydellinen puuttumien ja lähes olemattomat tapaturmat.

"Tilat ovat aivan liian pienet sellaiselle lapsimäärälle, meidän koulussa on niin pieni se salikin..."

Samoissa tiloissa on usein enemmän aikuisia harrastuksissaan!

"Sehän on se kerho, jossa ei ole mitään sääntöjä..."

Säännöt annetaan myös aikuisille ja ne koskevat myös heitä.

"Siellähän vallitsee viidakon lait..."

Kerhossa on lasten hyväksymät säännöt. Harvassa harrastuksessa on niin selkeät säännöt kuin TarzanApina -kerhossa.

"Asiasta en tiedä, mutta vastustan periaatteesta..."

???

"Siellähän on aivan liikaa lapsia..."

Joillekin aikuisille lapset ovat liikaa muutenkin ja kaikkialla. Vallitsevissa oloissa jopa omat lapset voivat olla liikaa, vieraista puhumattakaan.

"Ne lapsethan vain itki siellä...!"

Lapset TarzanApina -kerhossa ovat samanlaisia kuin kaikkialla muuallakin, lapsella on oikeus myös itkeä. Kerhosta pois lähteminen on yleisin itkun syy.

"Eihän kukaan pysty hallitsemaan sellaista lapsilaumaa...!"

Kerhon tarkoituksena ei ole hallitseminen. Sen olosuhteissa lapset hallitsevat itse itseään. Kerholla eikä siellä käyvillä vanhemmilla ole tarvetta päteä hallitsemisella.

"Metelihän on aivan sietämätön..."

Keskusteleminen on kuitenkin vaivatonta iloisten lasten äänistä huolimatta. Monissa aikuisten harrastuksissa keskustelu on lähes mahdotonta vrt. yökerhot, ravintolat jne.

"Nehän (lapset) vain hilluu ja rilluu siellä...!"

Kannattaa tutustua kerhon esitteeseen ja tulla osallistumaan. Väitteen esitti kaupunginvaltuutettu ja erityisopettaja, joka tiesi kerhosta vain sen nimen.

"Kuka maksaa jos jotain sattuu...?"

Jokaiselle lapselle on otettu heille maksuton tapaturmavakuutus samoin kuin mahdollisten aineellisten vahinkojen varalle. Silti tuskin on liikuntaharrastusta, jossa tapahtuisi niin vähän vahinkoja kuin TarzanApina -kerhossa.

Uusimmat kuvat kertsistä..Kertsiläisten oma sivu..Kerro meille huolesi..Lisää infoa kerzistä..Valvooks siellä joku?Mitä siellä voi oikein tehdä?Missä se oikein on?Saaks siel tehä iha mitä vaa?Mistä oikein on kyse?