Tarzan goes web
Tee valintasi..
"Mistä oikein on kyse? Mikä ihmeen apinakerho? Emme ymmärrä!"

Hauskoja kysymyksiä! Toistaiseksi kerhossa ei kuitenkaan ole edes käväissyt ainoatakaan oikeaa apinaa saatika Tarzania vaikka ehkä jopa sekin olisi sallittua, suorastaan toivottavaa!

Kyse on tietenkin lastenkerhosta, jossa lapset saavat leikkiä Tarzania ja apinaa niin paljon kuin vain jaksavat. Eikä tässä läheskään kaikki, lapsilla on mahdollisuus kokeilla taitoja, joita harvoin voi opetella yhtäaikaa missään ja näin valita rauhassa itselleen mieluisa "laji". "Rauhassa" tarkoittaa tietenkin sitä, että aikuiset eivät sekaannu asiaan, korkeintaan antavat apua ja varmistavat turvallisuuden. Muuten on turha puhua rauhasta, sillä sitä kerhossa ei tietenkään ole, ainakaan aikuisten mielestä!

Onneksi lapset ovat järkevämpiä ja aivan eri mieltä! Sen osoittaa kerhon suosio. "Apinakerhossa" tai "appukerhossa", kuten lapset sitä nimittävät on KIVAA!

Lue Juhani Somersalon 50 v. haastattelu täältä

Uusimmat kuvat kertsistä..Kertsiläisten oma sivu..Kerro meille huolesi..Lisää infoa kerzistä..Valvooks siellä joku?Mitä siellä voi oikein tehdä?Missä se oikein on?Saaks siel tehä iha mitä vaa?Mistä oikein on kyse?