Tarzan goes web
Tee valintasi..
Kerhon perustaja
Kerhon perusti Juhani Somersalo, joka

-sai idean vuonna 1989, josta lähtien TarzanApina -kerho on toiminut samalla idealla ja säännöillä keskeytyksettä joka viikko Juhanin johdolla

-itsellään kaksi poikaa ja kolme tyttöä, viisi lastenlasta, kaksi "uusiolasta"

-ammatti: toimitusjohtaja

-lastensuojeluyhdistyksen (MLL-Klaukkala) puheenjohtaja

Lue Juhani Somersalon 50 v. haastattelu täältä

Juhani Somersalo

-hänen mielestään tosimies on se, joka pitää huolen lapsistaan, perheestään ja tarvittaessa myös naapurin lapsista vaikka tietääkin, että tosimiehiä voi olla toisenlaisiakin.

Harrastuksia ei kannata edes yrittää luetella, sillä niitä riittää. Mainittakoon kuitenkin jotain: Aurinkoenergian talteenoton tutkiminen ja toteuttaminen, puun palamistekniikan kehittäminen, maailmaa mullistavan yksipyöräisen polkupyörän kehitystyö, viulunsoitto, pianonsoitto (erikoistunut yhteen teokseen: "Hill Street Blues"), 'design' -huonekalujen rakentaminen, yksisivuisen sanomalehtensä julkaiseminen, soutuveneellä kuntoilu, dokumenttielokuvien tekeminen (esim. Lapsuuden Loppu) jne.

Juhani Somersalo - Myllytie 32 - 01800 Klaukkala - 041 / 440 3726

Laita tästä sähköpostia Juhanille

Uusimmat kuvat kertsistä..Kertsiläisten oma sivu..Kerro meille huolesi..Lisää infoa kerzistä..Valvooks siellä joku?Mitä siellä voi oikein tehdä?Missä se oikein on?Saaks siel tehä iha mitä vaa?Mistä oikein on kyse?